Selasa, 02 September 2014

ήθως ρωτήσω γιατί το

Το δεύτερο βήμα για να πάρει μια δουλειά έχει μια συνέντευξη με έναν πιθανό εργοδότη. Το πρώτο βήμα ήταν να αποστείλετε την αίτησή σας και μετά από προσεκτική εξέταση από την εταιρεία, θα θεωρούνται ως υποψήφιος για την κενή θέση.

Ο εργοδότης πήρε αυτές τις πληροφορίες μέσω μιας διαφήμισης που τοποθετήθηκε στο έγγραφο, που αναφέρεται από κάποιον στην εταιρεία ή μια κυνηγός ταλέντων, ή από ένα πρόσωπο που απλά υποβάλει αίτηση μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.

Η πρώτη εντύπωση που οι εργοδότες πάντα εξετάσουμε είναι το βιογραφικό σας. Δεδομένης της πολλές που ισχύουν, αυτό συνήθως διαρκεί περίπου 30 δευτερόλεπτα και έτσι με τις περιορισμένες λέξεις, πρέπει κανείς να είναι σίγουρος ότι το βιογραφικό είναι καλογραμμένο και γραμματικά σωστό.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, οι περισσότεροι εργοδότες θέλουν να ξέρουν περισσότερα για το πρόσωπο από το βιογραφικό δίνει μόνο ορισμένες πληροφορίες, όπως το όνομα του ατόμου, την ηλικία, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, το παρελθόν και τις τρέχουσες απασχόληση.

Ο εργοδότης είναι πιθανό να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις εμπειρίες, μαθήματα και τα επιτεύγματά κάποιος έχει κάνει και που έμαθαν εργάζεται για άλλο εργοδότη. Αυτό θα περιλαμβάνει συνήθως το πώς το άτομο χειρίζεται μια κατάσταση της εταιρείας, τις προκλήσεις της εργασίας και τη σχέση με τους συναδέλφους.

Ένα άλλο θέμα θα είναι η σχέση μεταξύ των υποψηφίων και τα μέλη της οικογένειας. Αυτό δείχνει το χαρακτήρα με το πώς το άτομο αλληλεπιδρά με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά και εκείνα που γνωρίζουν το άτομο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο εργοδότης θα συνήθως ρωτήσω γιατί το άτομο που εφαρμόζεται στην εταιρεία και όπου θα θέλατε να είναι 5 έως 10 χρόνια. Μακροπρόθεσμες ζητήματα όπως αυτό θα δείξει αν υπάρχει αφοσίωση για τη δουλειά στο χέρι και αν η εταιρεία μπορεί να προσφέρει κάτι ευεργετική τόσο για τον αιτούντα και τον εργοδότη.

Οι εταιρείες ακολουθούν ένα συγκεκριμένο προϋπολογισμό για την πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού το οποίο είναι ο λόγος που ο ερευνητής θα ρωτήσω πόσο κάποιος θέλει να πάρει για τη δουλειά. Αν αυτό που ζητείται είναι πολύ υψηλό, ο εργοδότης θα συνήθως ρωτήσω αν ο μισθός είναι ανοικτή σε διαπραγματεύσεις.

Αφού ο εργοδότης θέτει ερωτήματα, το δωμάτιο δίνεται συνήθως για τον αιτούντα να ζητήσει από τις ερωτήσεις σε αντάλλαγμα. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να ξέρουν λίγο περισσότερο την εταιρεία μπορεί κανείς να εργάζεται σε και να πάρετε μια ιδέα των δυνατοτήτων της εταιρείας.

Εάν υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις, ο ερευνητής τότε θα τελειώσει τη συνάντηση και να καλέσει τον αιτούντα πίσω αν το άτομο έχει περάσει την αρχική συνέντευξη, έτσι ώστε η επόμενη φάση της διαδικασίας εφαρμ

Tidak ada komentar:

Posting Komentar